Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Ποδηλατόδρομος προς Λουτρό.Μήπως κάτι πρέπει να αλλάξει?

Κάποιοι από εμάς λόγω προβλημάτων υγείας αλλά και πρόληψης ,καθημερινά κάνουμε κάποιες διαδρομές μέσα στην πόλη αλλά και έξω από αυτήν.

Μια συνηθισμένη διαδρομή είναι και αυτή του ποδηλατοδρόμου προς Λουτρό.

Να ξεχάσουμε το γεγονός ότι τα προειδοποιητικά σημαιάκια δεν υπάρχουν πλέον ,γιατί τα έχουν πατήσει τα αυτοκίνητα εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν αντικαταστάθηκαν , ξεχνούμε και το γεγονός ότι λόγω κακής κατασκευής του οδοστρώματος πολλά αυτοκίνητα μπαίνουν αναγκαστικά θα έλεγα σε κάποια σημεία μέσα στον ποδηλατόδρομο για να μην σπάσουν τις αναρτήσεις τους ,παραβλέπουμε και το γεγονός της ιλιγγιώδους ταχύτητας τους που αργά η γρήγορα θα γίνει αιτία κάποιου ατυχήματος .Μάθαμε με τον καιρό να ζούμε επικίνδυνα και να προφυλαγόμαστε, με τα αντανακλαστικά μας σε εγρήγορση , όσο μπορεί ο καθένας και όσο του περνά από το χέρι του.

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το χάλι του δρόμου από τα σκουπίδια και τα άκοπα χόρτα δίπλα από το δρόμο. Αυτό θεωρώ ότι δεν είναι κάτι που περνά από το χέρι του καθενός από μας που περπατά μεμονωμένα .

Δεν θεωρώ ότι υπεύθυνος για τα σκουπίδια εκεί είναι ο Δήμαρχος η το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάποιοι ασυνείδητοι συμπολίτες μας , καθημερινά. αργά αλλά σταθερά φροντίζουν για την διαμόρφωση αυτής της εκπληκτικής εικόνας που απολαμβάνουμε καθημερινά όλοι εμείς που περπατάμε και πιστέψτε με παρόλο το τσουχτερό κρύο δεν είμαστε και λίγοι.

Θεωρώ ότι ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορούν να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε σπιθαμή του Δήμου , πρέπει όμως να είναι σε θέση να επέμβουν αν κάτι τους υποδειχτεί.

Θεωρώ επίσης ότι ο καθένας από μας εισπράττει τελικά ότι του αξίζει. Εάν δεν διεκδικήσω κάτι, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει ότι εγώ τελικά το ήθελα.

Με αυτή την λογική παρουσιάζω  πρόσφατα τραβηγμένες φωτογραφίες του δρόμου και περιμένω για περαιτέρω ενέργειες από τον Δήμο. Θέλω να πιστεύω ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα δούμε κάποια αποτελέσματα.

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟ 25 01 2011 ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟ 25 01 2011 (1) ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟ 25 01 2011 (4) ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟ 25 01 2011 (5) ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟ 25 01 2011 (6) ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟ 25 01 2011 (7) ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟ 25 01 2011 (10) ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟ 25 01 2011 (13) ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟ 25 01 2011 (16)                       ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟ 25 01 2011 (14)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου